En fantastisk budget Hamptons Home Makeover

Sidst opdateret:

En kyndig interiørentusiast deler sine bedste tips.

Husejer Melissa har langsomt foretaget forbedringer af sit "builders basic" hjem, som hun købte for 13 år siden. "Dette har været en langsom og gradvis proces over mange år," sagde hun.

bygherrer grundlæggende

”Jeg startede med en mere specifik plan og vision for mindst fem år siden. Der er stadig mere at gøre, men det begynder at føles mere komplet, og visionen kommer til live." "Selvom det giver mig stor glæde at dekorere, har jeg i mange år udskudt at lave ændringer i vores hus og troet, at jeg ville vente, indtil vi flyttede ind i et 'for evigt hus'," siger Mel.

evigt hus

"Jeg fandt ud af, at det her fik mig til virkelig at afsky det, vi havde, og finde fejl i det. Med en voksende familie og et lille hus, der ikke afspejlede min smag, følte jeg mig til sidst ret elendig og fanget; for ikke at nævne skyldig for at føle sådan, fordi der er masser af mennesker med meget mindre.

"På dette tidspunkt gik det op for mig, at det var meget tåbeligt at holde tilbage med at personliggøre det hus, vi er så heldige at have, på bekostning af at vente på et forestillet hus, som måske aldrig rent faktisk bliver til virkelighed."

forestillet hus

Mel og hendes mand lavede det meste af arbejdet med at forbedre deres hjem selv, selvom de outsourcede de nye tæpper og gulvbelægninger. Alt andet er ned til smart budgettering og styling. "Jeg har ikke noget specifikt overordnet budget, men jeg forpligter mig til at foretage et, muligvis to store billetkøb hvert år," forklarer Mel. ”Det betyder, at jeg kan spare for hver enkelt vare specifikt og fordele omkostningerne ud over en længere periode. Jeg ville elske at få alt gjort på én gang eller på kortere tid, men det er bare ikke realistisk for os.

Til inspiration bruger Mel Pinterest og holder omkostningerne nede ved at sælge gamle varer for at tjene ekstra penge, shoppe under udsalget og blande og matche budgetfund med dyrere 'investerings'-stykker. "Jeg 'handler altid hjemme' først for at se, hvad jeg allerede har," tilføjer hun.

dyre investeringsstykker

Hendes yndlingsbutikker for tilbudsvarer omfatter TK Maxx, IKEA, Kmart, Target, Big W, Bunnings og Pottery Barn. Hun henter også varer fra op-butikker, Etsy og eBay.

"Jeg har i øjeblikket projekter i gang i hele huset uden nogen fast overordnet deadline," siger Mel. "Min situation har hjulpet mig til at omfavne opfattede ufuldkommenheder og føle mig meget mere afslappet over ikke at have behov for, at tingene bliver helt færdige i et inderligt hastværk for at nå dertil. "At indrette langsomt har bragt mig stor glæde, opmærksomhed og en følelse af præstation, når jeg gør fremskridt med min planlægning."

hus uden fastsat overordnet deadline

Flere indlæg

Item added to cart.
0 items - $0.00
da_DKDanish