En fantastisk budget Hamptons Home Makeover

Senast uppdaterad:

En kunnig inredningsentusiast delar med sig av sina bästa tips.

Husägaren Melissa har sakta gjort förbättringar av sitt "byggares grundläggande" hem, som hon köpte för 13 år sedan. "Det här har varit en långsam och gradvis process under många år," sa hon.

byggare grundläggande

”Jag började med en mer specifik plan och vision för minst fem år sedan. Det finns fortfarande mer att göra, men det börjar kännas mer komplett och visionen kommer till liv.” "Även om inredning ger mig stor glädje har jag i många år skjutit upp att göra förändringar i vårt hus och tänkte att jag skulle vänta tills vi flyttade in i ett "för evigt hus", säger Mel.

evigt hus

"Jag upptäckte att det här fick mig att verkligen avsky vad vi hade och välja fel med det. Med en expanderande familj och ett litet hus som inte speglade min smak, kände jag mig så småningom ganska olycklig och instängd; för att inte tala om skuld för att känna så här eftersom det finns gott om människor med mycket mindre.

"I det här skedet gick det upp för mig att det var väldigt dumt att hålla tillbaka med att personifiera huset vi har turen att ha, på bekostnad av att vänta på ett föreställt hus som kanske aldrig kommer att bli verklighet."

föreställt hus

Mel och hennes man gjorde det mesta av arbetet med att förbättra sitt hem själva, även om de lade ut de nya mattorna och golven. Allt annat beror på smart budgetering och styling. "Jag har ingen specifik total budget, men jag förbinder mig att göra ett, möjligen två stora biljettköp varje år," förklarar Mel. ”Det betyder att jag kan spara för varje artikel specifikt och fördela kostnaden över en längre period. Jag skulle älska att få allt gjort på en gång eller på kortare tid, men det är bara inte realistiskt för oss.

Som inspiration använder Mel Pinterest och håller nere kostnaderna genom att sälja gamla föremål för att tjäna extra pengar, shoppa under rean och blanda och matcha budgetfynd med dyrare 'investerings'. "Jag "handlar alltid huset" först för att se vad jag redan har, tillägger hon.

dyra investeringsbitar

Hennes favoritbutiker för fyndprodukter inkluderar TK Maxx, IKEA, Kmart, Target, Big W, Bunnings och Pottery Barn. Hon köper också föremål från op-butiker, Etsy och eBay.

"Jag har för närvarande projekt på gång i hela huset utan någon fastställd övergripande deadline", säger Mel. "Min situation har hjälpt mig att omfamna upplevda ofullkomligheter och känna mig mycket mer avslappnad över att inte behöva saker och ting vara helt färdiga i en brinnande brådska för att komma dit. "Att inreda långsamt har gett mig stor glädje, medvetenhet och en känsla av prestation när jag gör framsteg i min planering."

hus utan fastställd övergripande deadline

Fler inlägg

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - $0.00